torsdag 29 september 2022

#Challenge av Ann Olerot

Felicia och hennes vänner ska få följa med Olivia till hennes familjs sommarhus på västkusten, inte så långt från Smögen. Det ska bli sommar, sol och bad men stämningen är lite spänd mellan Felicia och Olivia. Då och då hettar det till men ingenting som inte de andra kan avstyra. Felicia är van vid att vara i underläge. Hennes mamma arbetar hela tiden men de har ändå aldrig pengar så att det räcker till något extra och hon hamnar ofta i bråk med lärarna. 

Hon har ett beroende av att synas och därför har hon startat ett instagramkonto där hon lägger upp utmaningar som hon och några av vännerna gör. Den här gången börjar hon snegla mot den 35 m höga Smögenbron. Det skulle vara något att hoppa därifrån om någon filmade. Bara det att det är ju helt livsfarligt. 

Samtidigt råkar hon se ett meddelande till Olivia på Olivias mobil och Felicia förstår att Olivia har problem, riktigt allvarliga problem som hon måste få hjälp med, men Olivia vill inte att någon ska veta, för hon skäms så över vad hon har gjort.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar